HAIR ELIXIR | FRESH HAIR

Bylinná vlasová kůra na normální, jemné a mastné vlasy.

349 Kč
Dostupnost: Skladem
Kód: ALM052
HAIR ELIXIR | FRESH HAIR

Detailní popis produktu

Nefiltrovaný hostětínský jablečný ocet v bio kvalitě s esenciálnimi oleji a macerátem z bylin.

Tento bylinný vlasový oplach s čistým složením zcela nahradí váš konvenční kondicionér a pomůže s případnými „vedlejšími účinky“ při používání mýdlového šamponu, jako je voskový film, který může vzniknout při vyšším pH pokožky nebo při mytí ve tvrdé vodě.

Všechny složky jsou speciálně namíchány pro normální a mastné vlasy a jsou známé schopností odstraňovat mastnotu a antibakteriálním působením. Vlasy budou po použití hedvábně hladké, lesklé, vyživené a půjdou krásně rozčesat.

Obsahuje nefiltrovaný hostětínský jablečný ocet v bio kvalitě. Ocet je známý svými pozitivními účinky na vlasy, které zjemňuje a vyživuje, i na problematickou pokožku hlavy. Ve vlasové kúře je dále obsažen bylinný macerát z břízy, kopřivy, levandule, tymiánu, šalvěje, meduňky a řebříčku, který prospívá normálním a jemným vlasům. Speciální recepturu doplňuje 100% esenciální olej z citronely, levandule a máty.

 

Tip: Tento oplach skvěle ladí s naším tuhým mýdlovým šamponem SHAMPOO BAR | FRESH HAIR.

Objem: 300 ml

Složení a ingredience

nefiltrovaný bio jablečný ocet, extrakt z břízy, extrakt z levandule, extrakt ze šalvěje, extrakt z tymiánu, extrakt z meduňky, extrakt z řebříčku, extrakt z kopřivy, esenciální olej z citronely, esenciální olej z levandule, esenciální olej z máty peprné

Inci

Vinegar, Betula pendula Leaf Extract, Lavandula angustifolia Flower Extract, Melissa officinalis Extract, Salvia officinalis Extract, Thymus vulgaris Extract, Achillea millefolium Extract, Citrus aurantium dulcis Peel Oil, Lavandula angustifolia Oil, Urtica dioica Root Extract, Limonene, Linalool, Mentha piperita Oil, Geraniol

Doplňkové parametry

Kategorie: MASKY A ELIXÍRY
Typ vlasů: Mastné, Normální, Jemné

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: